• 4.7 - Waardering

Binck

BinckBinck staat bekend als het vaakst gebruikte beleggingsplatform van Nederland. Ze werd opgericht in het jaar 2000 door vier voormalige medewerkers van de broker ‘IMG Holland’. Binck combineert op vandaag een riant aanbod boordevol beleggingsmogelijkheden die worden aangeboden tegen zeer lage en bijgevolg erg toegankelijke kosten.

Start nu bij Binck en ontvang gratis €200 welkomstbonus en 3 maanden geen servicekosten.

Provisies en kosten

Klantenservice

Uitvoering van de bestelling

Aanbod van investeringen

Mobiele handel

Bank

Platforms & Tools

Makkelijk te gebruiken

Actieve handel

Pros
 • Handelen op een groot aantal van 's werelds belangrijkste beurzen
 • Maak gebruik van een bekroond en zeer toegankelijk handelsplatform
 • Gratis informatiepakket met 200 euro aan transactietegoed
 • Groot aanbod aan educatieve programma's voor (beginnende) beleggers
 • Diverse pakketten voor elk type van belegger
 • Beperkte minimale inleg van slechts 1 euro vereist
Cons
 • Beleggen op Aziatische beurzen (nog) niet mogelijk
 • Niet onaanzienlijke minimumkosten voor kleine transacties;

Officieel de vaakst gebruikte broker van Nederland

Binck staat officieel bekend als de vaakst gebruikte broker van Nederland. In het verleden sleepte Binck dan ook reeds meerdere malen de titel van beste broker van Nederland in de wacht. Dat is ook helemaal niet zo vreemd. Niet alleen heeft Binck een zeer ruim aanbod op vlak van beleggingsmogelijkheden, daarnaast hanteert ze erg lage en bovendien ook transparante kosten. Tel daarbij op dat er door Binck slechts een minimale inleg is vereist van 1 euro en het spreekt voor zich dat deze broker voor elk type belegger erg toegankelijk is.

Een gebruiksvriendelijk, maar toch geavanceerd handelsplatform

Start nu bij BinckDe toegankelijkheid van Binck blijkt eveneens uit het handelsplatform waar deze broker gebruik van maakt. In eerste instantie valt meteen de uitermate gebruiksvriendelijke interface op. Deze zorgt er voor dat ook de minder ervaren beleggers zich meteen thuis voelen in dit systeem en zonder probleem de vereiste handelingen kunnen uitvoeren. Anderzijds moet het ook gezegd dat het Binck handelsplatform heel wat geavanceerde functies bevat, namelijk:

 • Er wordt gedetailleerde informatie verstrekt onder de vorm van niet alleen fundamenten, maar ook kerncijfers. Op deze manier is het mogelijk om zowel de winst, de sectorinformatie, de koers-winstverhouding als het dividend en de winst per aandeel te controleren.
 • Je kan er voor kiezen om gebruik te maken van geavanceerde orders. Is er sprake van snel bewegende markten en / of onvoorspelbare koersuitslagen? In dat geval is het met Binck mogelijk om op voorhand aan te geven wanneer je wenst te kopen en te verkopen. Maak hiervoor een keuze uit het instellen van een koerslimiet, het hanteren van een trailing-stop en / of een bracketlimiet.
 • In het handelsplatform van Binck kan je uiteraard ook rekenen op de weergave van zowel realtime nieuws als koersinformatie. Het realtime nieuws is afkomstig van ABM Financial News en daardoor meteen van de beursvloer. De realtime koersinformatie wordt op haar beurt continue en dus zonder vertraging ververst op je scherm. Als particulier ontvang je deze informatie helemaal gratis.

Wereldwijd beleggen op de belangrijkste beurzen

Door te beleggen bij Binck lijkt het wel alsof de wereld aan je voeten ligt. Deze broker maakt het dan ook voor haar gebruikers mogelijk om te beleggen op de beurzen van zomaar even 18 verschillende landen. Of je nu de voorkeur geeft aan beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, turbo’s of opties, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een klein nadeel is wel dat het op moment van schrijven nog niet mogelijk is om via Binck te beleggen op de Aziatische beurzen.

Keuze uit diverse pakketten voor uiteenlopende beleggers

Binck wil graag een zo toegankelijk mogelijke broker zijn voor elk soort belegger. Dit heeft er voor gezorgd dat ze er voor heeft gekozen om drie verschillende pakketten in het leven te roepen. Het gaat hierbij om de pakketten ‘Green’, ‘Blue’ en ‘Black’. Elk pakket richt zich op een bepaald type van belegger. Daar waar het Green pakket zich vooral richt op de allround belegger ligt de focus bij het Blue pakket bijvoorbeeld op de actieve belegger. Belangrijk om rekening mee te houden is dat het Protrader handelsplatform niet beschikbaar is bij het afsluiten van het Green pakket van Binck.

Gratis een informatiepakket aanvragen bij Binck

Beste brokerWanneer jij er ook wel wat voor voelt om te gaan handelen bij Binck kan het interessant zijn om geheel gratis het informatiepakket van deze broker aan te vragen. Met dit informatiepakket beschik je meteen over alle informatie die je nodig hebt in één handige brochure. Daarnaast hoef je na je te hebben aangemeld gedurende de eerste drie maanden geen service fee te betalen en kan je rekenen op 200 euro transactietegoed. Op deze manier kan jij meteen beginnen met beleggen bij Binck zonder dat je direct eigen geld hoeft te investeren.

Conclusie; een betrouwbare en toegankelijke broker voor elke online belegger

De broker Binck is voor niets reeds meerdere malen verkozen tot beste broker van Nederland. Door de jaren heen heeft Binck dan ook de reputatie gekregen een solide broker te zijn welke diens diensten voor alle beleggers toegankelijk wenst te houden. Dit uit zich niet alleen in lage inlegkosten, maar ook in het bestaan van verschillende handelsplatformen en pakketten waar gebruik van kan worden gemaakt. Ondanks het feit dat Binck het mogelijk maakt om op nagenoeg alle belangrijkste beurzen ter wereld te kunnen beleggen blijft het ontbreken van de Aziatische beurzen een gemis. Kan je hier doorheen kijken en ben je gewoon op zoek naar een betrouwbare, professionele en toegankelijke broker voor jouw online beleggingen? Dan kan het de moeite waard zijn om daarvoor even in de richting van Binck te kijken!