• 4.7 - Waardering

Plus500

Sinds haar oprichting in het jaar 2008 is de online broker Plus 500 uitgegroeid tot één van de grootste en tevens ook meest kwalitatieve en betrouwbare brokers ter wereld. Haar aanbod met CFD service is dan ook niet alleen bijzonder uitgebreid, daarnaast hou je als belegger steeds de touwtjes strak in handen. Het gebruiksvriendelijke beleggingsprogramma waar Plus 500 mee werkt maakt het voor elke belegger op een eenvoudige wijze mogelijk om precies die beleggingen te doen waar hij of zij zich goed bij voelt.

Een vertrouwde makelaar voor online handel met een gratis demo en leuke welkomstbonus.

Provisies en kosten

Klantenservice

Uitvoering van de bestelling

Aanbod van investeringen

Mobiele handel

Bank

Platforms & Tools

Makkelijk te gebruiken

Actieve handel

Dit is een CFD-Broker: 73% verliest geld met CFD's

Pros
  • Een gebruiksvriendelijk, maar toch zeer geavanceerd handelsplatform
  • FCA-registratie verzekerd tegoeden tot een bedrag van £50.000 GBP
  • Realtime orderuitvoering voorkomt koersrisico
  • Lage kosten op alle handelsproducten en geen commissie op CFD's
  • Misschien wel de beste mobiele applicatie voor online beleggen ter wereld
  • Nederlandstalige helpdesk (24/7) beschikbaar
Cons
  • Een minimale storting van 100 euro is vereist
  • Beperkte charting opties
  • Verificatie met identiteitsbewijs bij uitbetaling saldo
  • Risico's met hefboomeffect (kan ook in je voordeel werken)

Plus500

Een zeer toegankelijke online broker

De reputatie waar Plus 500 op vandaag over beschikt is er uiteraard één die niet zomaar uit de lucht is komen vallen, in tegendeel. Deze online broker heeft door de jaren heen bijzonder hard gewerkt om een klantvriendelijke omgeving te creëren waar de meer ervaren belegger zich goed bij voelt. Wanneer we de tijdlijn van Plus 500 onder de loep nemen kunnen we dan ook enkele opvallende mijlpalen noteren. Op vandaag staat Plus 500 er bijvoorbeeld om bekend één van de meest toegankelijke online brokers te zijn ter wereld. Dit is deels te wijten aan de lage kosten die zijn hanteert. In 2009 was ze dan ook de eerste broker ter wereld die er voor koos om CFD’s op aandelen mogelijk te maken zonder dat er daarvoor een commissie werd aangerekend.

Optimale betrouwbaarheid door FCA-registratie

Op het ogenblik dat je er als belegger voor kiest om je aan te melden bij een bepaalde (online) broker zal je uiteraard willen kunnen rekenen op een zo optimaal mogelijke betrouwbaarheid. Dat zit bij Plus 500 helemaal goed. Dat deze broker een hart heeft voor beleggers blijkt onder meer uit het feit dat ze een FCA-registratie heeft uitgevoerd. Deze registratie bij de Financial Conduct Authority zorgt er voor dat alle tegoeden van beleggers die actief zijn bij Plus 500 zijn verzekerd tot een bedrag van £50.000 GBP. Lees meer hierover..

Het uitstekende beleggersplatform van Plus 500

Platform Plus500Niet alleen de lage kosten (of zelfs het ontbreken van een bepaalde commissie) vormen een sterke troef van deze online broker. Eén van de belangrijkste pluspunten is namelijk ongetwijfeld terug te vinden in het zeer gebruiksvriendelijke, maar toch geavanceerde beleggersplatform van Plus 500. In tegenstelling tot bij andere brokers kan er bij Plus 500 dan ook worden vastgesteld dat hun beleggersplatform geheel zelf is ontwikkeld met als doel om een optimale toegankelijkheid te realiseren voor elk type belegger. Het platform maakt het uiteraard mogelijk om alle orders meteen realtime door te voeren waardoor er geen sprake meer is van een koersrisico. Daarnaast is het platform niet alleen op computer te gebruiken, maar ook op je favoriete mobiele toestel door de veelgeprezen applicatie die beschikbaar is.

Gratis een demo-account openen bij Plus 500

Dat Plus 500 het belangrijk vindt om elk type belegger aan te trekken en een passende dienst aan te bieden blijkt eveneens uit het feit dat er een demo-account kan worden aangemaakt. Dit demo-account maakt het voor jou als belegger mogelijk om te gaan beleggen met fictief geld. Het spreekt voor zich dat dit in het bijzonder voor de ervaren belegger heel wat interessante mogelijkheden met zich meebrengt. Het demo-account biedt je in principe alle mogelijkheden als het ‘echte’ beleggersplatform waardoor je het reilen en zeilen op de beurs niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk risicoloos onder de knie kan krijgen. Het is uiteraard op eender welk ogenblik mogelijk voor jou als belegger om over te schakelen van het demo-account naar een volwaardig account met echt geld.

Zeer gevarieerd aanbod aan handelsproducten

Uitgebreid aanbod Plus500Als belegger wil je altijd graag een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan handelsproducten ter beschikking hebben. Dat heeft Plus 500 absoluut goed begrepen. Bij Plus 500 is het dan ook niet alleen mogelijk om te beleggen in aandelen, grondstoffen en opties, daarnaast behoren ook ETF’s, forex, indices evenals crypto’s tot de mogelijkheden. Op deze manier is een bijzonder uitgebreid aanbod aan handelsproducten tot stand gekomen die de meer ervaren belegger zal weten te overtuigen.

Het valt bij het bekijken van het aanbod met handelsproducten van Plus 500 ook meteen op dat er stevige hefbomen kunnen worden toegepast. Dergelijke hefbomen maken het voor beleggers mogelijk om te investeren met een klein bedrag terwijl ze toch een optimale winst in het vooruitzicht kunnen stellen. De hefbomen zijn bij Plus 500 uiteraard altijd sterk afhankelijk van het gekozen beleggingsproduct. Met een klein bedrag kan je bij Plus 500 dus perfect beleggen!

Regulatie van Plus500

Regulatie Plus500Plus500 heeft verschillende regulaties en licentienummers die zorgen voor betrouwbaarheid, controles en veiligheid van de makelaar. Wij hebben deze uiteraard even in beeld gebracht om te vergelijken wat zij nou eigenlijk precies hebben aan goedkeuringen.

– Plus500UK LTD is geautoriseerd en gereguleerd door de FCA (Financial Conduct Authority) met nummer FRN 509909.
– Plus500CY LTD is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange commission met licentienummer 250/14.
– Plus500AU Pty Ltd, is ook een geautoriseerde Financial Services Provider in Zuid-Afrika, met licentienummer FSP 47546.
– Plus500AU Pty Ltd, ACN 153 301 681, AFSL # 417727 is geautoriseerd en gereguleerd Australian Securities en Investments Commission voor Australische burgers.
– Plus500AU Pty Ltd, ACN 153 301 681, AFSL # 417727, issued by the Australian Securities and Investments Commission is authorized to issue these products to Australian bewoners.
– Als laatste is er een uitgifte licentie voor afgeleide producten in Nieuw-Zeeland met licentienummer 486026. Het machtigt Plus500 om deze producten uit te geven aan inwoners van Nieuw-Zeeland.

Conclusie, een prima broker voor elk type van online belegger

Plus 500 is niet alleen één van ’s werelds bekendste CFD provider, ze behoort ook tot het absolute neusje van de zalm binnen de beleggerswereld. Het fantastische platform dat beschikbaar wordt gesteld aan beleggers zorgt er in combinatie met het ruime en gevarieerde aanbod aan handelsproducten voor dat elk type belegger hier aan zijn of haar trekken komt. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je op zoek naar een echt interessante broker waarbij je al je beleggingen helemaal zelf in de hand hebt? In dat geval is gebruikmaken van de mogelijkheden van Plus 500 een absolute aanrader!

Cijfers Plus500

Cijfers Plus500

Dit is een CFD-Broker: 73% verliest geld met CFD's