• 4.6 - Waardering

Markets.com

Markets.com is een merk en trademark die operationeel is met de naam Safecap Investments Limited, onder TradeTech Markets Group. Het is een belangrijke en grote internationale CFD broker. Ze beschikt over een Nederlandse website evenals een Nederlandstalig handelsplatform welke ze erg toegankelijk maakt voor beleggers uit Nederland. Heel wat veeleisende beleggers kiezen er dagelijks voor om via deze broker te handelen. Dit heeft voor een groot deel te maken met de niet onaanzienlijke voordelen die dit met zich meebrengt. Zo kan je niet alleen een keuze maken uit een riant productaanbod bestaande uit honderden onderliggende activa, daarnaast is het ook nog eens zo dat je bent verzekerd van lage transactiekosten met spreads vanaf 0,02 procent. Is jouw interesse gewekt en wil je graag meer te weten komen over de broker Markets.com? Je komt er alles over te weten op deze pagina!

Provisies en kosten

Klantenservice

Uitvoering van de bestelling

Aanbod van investeringen

Mobiele handel

Bank

Platforms & Tools

Makkelijk te gebruiken

Actieve handel

Pros
  • Geen commissie op geplaatste orders
  • Verschillende geavanceerde programma's en applicaties beschikbaar
  • Mogelijkheid tot gratis registreren voor een demo-account
  • Uitgebreide selectie aan verhandelbare activa
  • Ook handel in cryptocurrency CFD's is mogelijk
Cons
  • Niet FCA gereguleerd (wel CySEC)
  • Eigenlijk alleen maar geschikt voor handel met CFD's
  • Wat beperkt aanbod in mobiele applicatie

Keuze uit drie verschillende handelsplatformen

Markets.com tracht zo optimaal mogelijk tegemoet te komen aan de persoonlijke eisen waar haar beleggers over beschikken. Omwille van deze reden heeft ze er dan ook voor gekozen om niet één, niet twee, maar wel drie verschillende handelsplatformen in het leven te roepen, namelijk:

Markets beleggen
Start met Markets beleggen

1. De Markets Web Trader

De internationale markten liggen altijd binnen je handbereik wanneer je gebruik maakt van de Markets Web Trader. Het gaat hierbij zoals de naam reeds laat vermoeden om een webbased CFD-platform welke bijgevolg kan worden gebruikt op elke computer die is voorzien van een browser en internetverbinding. De Markets Web Trader biedt de gebruiker steeds overzichtelijke grafieken met geavanceerde indicatoren om een technische analyse op te baseren. Ben jij dus met andere woorden een trader die nood heeft aan een uitgebreid scala aan instrumenten? Dan is het zeker een aanrader om je even te verdiepen in de mogelijkheden van de Markets Web Trader.

2. De Markets Mobile Trader

Door gebruik te maken van deze mobiele applicatie van Markets.com maak je van jouw smartphone of tablet een belangrijk beursinstrument! Het installeren van deze applicatie heeft dan ook als gevolg dat je in één klap overal en altijd over de mogelijkheid beschikt om aan CFD trading te doen. Ben jij dus met andere woorden een trader die regelmatig onderweg is en wil je geen enkele interessante opportuniteit zomaar aan je voorbij moeten laten gaan? Dan is het altijd de moeite waard om er voor te kiezen om de Markets Mobile Trader te installeren op jouw mobiele systemen.

3. De Meta Trader4 (MT4)

Dit handelsplatform is door de jaren heen bijzonder veel besproken geweest. Ze wordt dan ook beschouwd als de absolute standaard in de sector en geniet wereldwijde bekendheid en roem omwille van haar uitgebreide mogelijkheden. Wil je graag kunnen handelen met MT4? In dat geval zal je daarvoor de vereiste software moeten downloaden en installeren. Door gebruik te maken van deze software beschik je meteen over de mogelijkheid om de meest diepgaande en waardevolle technische analysefuncties te gebruiken. Bovendien zijn er ook heel wat automatische scripts voorzien en mogen ook de expert advisors niet over het hoofd worden gezien. In tegenstelling tot de andere software is deze vooralsnog niet in het Nederlands beschikbaar.

Een uitgebreid aanbod aan verhandelbare activa

Er voor kiezen om gebruik te maken van de broker Markets.com zorgt er niet alleen maar voor dat je gebruik kan maken van verschillende handelsplatformen. Daarnaast is het bijvoorbeeld eveneens mogelijk om een keuze te maken uit een ongelofelijk aanbod aan verhandelbare activa. Denk op dit vlak bijvoorbeeld maar eens aan meer dan 50 verschillende valutaparen evenals de belangrijkste 20 commodities waaronder goud en zilver. Ben jij eerder geïnteresseerd in het handelen in internationale beursindices, obligaties evenals tracker fondsen en aandelen? Ook deze behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Geen commissie op de orders die je plaatst

Markets.com weet ook de kosten voor haar klanten uitermate aantrekkelijke te houden. Indien je er voor kiest om klant te worden bij Markets.com kan je er rekening mee houden dat er geen commissie is verschuldigd over de orders die worden geplaatst. Je betaalt dus alleen maar kosten op de zogenaamde spread. Dit zorgt er voor dat je de kosten niet alleen zo beperkt mogelijk kan houden, maar tegelijkertijd ook jouw potentiële winsten kan optimaliseren. Op deze manier heeft Markets.com er voor gezorgd dat ze niet alleen interessant is voor de ervaren beleggers, maar tegelijkertijd ook toegankelijk voor zij die nog maar net om de hoek komen kijken.

Gratis demo account openen bij Markets.com

Ben jij er ook wel in geïnteresseerd om gebruik te gaan maken van de mogelijkheden die Markets.com aanbiedt? Wil je echter niet meteen een sprong in het onbekende wagen en eerst even rustig en op je eigen tempo ontdekken wat de software van deze broker allemaal voor jou in petto heeft? Dat kan. Markets.com maakt het namelijk mogelijk om volledig gratis een demo- of een oefenaccount aan te maken. Op deze manier raak je in geen tijd vertrouwt met de verschillende platformen waardoor je meteen het maximale uit jouw beleggingen kan halen bij deze gerenommeerde broker.

Conclusie; een interessante en gerenommeerde online broker

Markets.com heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie gekregen. Bovendien kan er ook meteen worden vastgesteld dat ze een zeer grote doelgroep weet aan te spreken. Zowel ervaren als beginnende beleggers vinden het fijn om te handelen via deze partij. Daarnaast maakt de beschikbaarheid van een demo-account het mogelijk om eerst even uitgebreid kennis te maken met de mogelijkheden van Markets.com zonder dat je direct verplicht wordt om een storting te doen. Ben jij dus met andere woorden op zoek naar een veelzijdige en eveneens toegankelijke CFD-broker? Dan kan je Markets.com absoluut overwegen.