Begin nu met het kopen van aandelen zonder transactiekosten!

Wij hebben op basis van onze ervaringen reviews en tips geschreven die onze website bezoekers kunnen beoordelen. Beleggen is een risicovolle manier om geld te verdienen. AandelenKopen.com legt duidelijk uit wat de voor- en nadelen zijn van het kopen van deze online aandelen. Het is eenvoudig om te starten met beleggen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Bij een standaard bank, CFD-broker (groter risico) en het voor je te laten doen door experts.

DEGIRO beleggen

Giel Hermsen

Aandelen kopen heb ik leren doen via deze website. Ik ben blij dat ik alle reviews van de aandelen heb doorgelezen.

★★★★

Justin Lammers

Vooral de termen hebben mij geholpen met het starten in de beleggingswereld. Dankjewel!

★★★★★

Sven Beems

Onlangs via de tips van Aandelenkopen.com overgestapt naar een ander platform. Nog geen spijt van gehad.

★★★★

Jurgen Witjes

Eerlijke reviews hebben mij geholpen met de keuze voor Lynx.

★★★★★

Monica Jaspers

Door slim op de koersen te gaan zitten en te speculeren heb ik met CFD-Brokers geluk gehad het afgelopen jaar (2018). Dankzij deze website.

★★★★

Justine Verbeek

Ik ben op zoek geweest naar interessante aandelen, deze heb ik gevonden op AandelenKopen. Fijn om alle informatie te lezen.

★★★★★

Govert Gerrits

Ik wist niet waar ik moest beginnen en welke broker fijn is om mee te werken. Door deze website wel. Many thanks!

★★★★★

Colin Geerets

Voor een Belg ben ik op een Nederlandse website uitgekomen en ben ik gaan beleggen in NL aandelen.

★★★★

Diederik Beers

Via deze website heb ik mij kunnen verdiepen in de hele grote wereld om aandelen te kopen. Gelukkig ben ik eruit gekomen!

★★★★★

Francien Janssen

Niet altijd even handig om alles te vinden, toch alles kunnen vinden en nog wat kunnen vragen. Nu ben ik al paar weken aan het beleggen.

★★★

Eric Peters

Het is lastig om alle brokers goed te bekijken op het internet. Iedereen zegt de beste te zijn en een onafhankelijke website met reviews kan hier duidelijkheid in geven. Zoals deze website het doet vind ik het fijn om alles te lezen.

★★★★

Rick Zevelhorst

Als geavanceerde belegger heb ik nog goede tips gekregen om het jaar goed te starten. Toch een review waard!

★★★★★

Suzanne Regelink

In het begin even lastig gehad met CFD Broker Markets, maar uiteindelijk ben ik er uitgekomen. Wat geld verloren maar nu weer wat teruggewonnen.

★★★★

Stefan Hendriks

Ik heb 50% weten te besparen op mijn kosten die ik moest betalen voor tussenpartijen. Met Mexem heb ik deze niet meer.

★★★★★

Sven ter Horst

Door een prijsstijging verder gaan kijken en uitgekomen op AandelenKopen.com. Zij hebben mij aan Binck Bank geholpen, ik had al eerder van ze op TV gehoord maar door deze website voor ze gekozen.

★★★★★

Mandy Aalberts

Een CFD-broker (Vestle) past echt niet bij mij, ik ben overgestapt naar Mexem door de review die zij hebben gekregen. Lage kosten en tarieven hebben mij overtuigd.

★★★★

Laat ook jouw review achter over onze website

Wij danken iedereen voor het schrijven van reviews en hopen dat jij dit net zoals andere website bezoekers achterlaten. Dit geeft ons een kans om de website te verbeteren en andere bezoekers een goede ervaring te geven. Laat dus ook jouw ervaring over AandelenKopen.com achter en help onze website direct!