• 5 - Waardering

DEGIRO

flatex DEGIRO Bank Dutch Branch zag het levenslicht als broker in het jaar 2008. In dit jaar werd ze opgericht door vijf oud medewerkers van Binck. In eerste instantie besloot flatex DEGIRO Bank Dutch Branch om zich uitsluitend te richten op de professionele markt, maar daar kwam in het jaar 2013 verandering in. Vanaf toen konden ook particuliere brokers er voor kiezen om gebruik te maken van de diensten van flatex DEGIRO Bank Dutch Branch. Op vandaag in 2023 is deze broker uitgegroeid tot een partij die er om bekend staat toegankelijke mogelijkheden en scherpe kosten aan te bieden aan alle type beleggers.

Let op: Met beleggen bij flatex DEGIRO Bank Dutch Branch heb je kans je volledig inzet te verliezen!

Provisies en kosten

Klantenservice

Uitvoering van de bestelling

Aanbod van investeringen

Mobiele handel

Platforms & Tools

Makkelijk te gebruiken

Actieve handel

Beleggen brengt risico's met zich mee

Pros
  • Een gratis rekening aanmaken in minder dan 10 minuten
  • Eenvoudige en snelle verificatie via iDeal
  • Zeer lage kosten op alle beleggingsproducten
  • QuickOrder button maakt razendsnel handelen mogelijk
  • Beleg snel en voordelig op de belangrijkste beurzen in de wereld
Cons
  • Het ontbreekt het handelsplatform misschien iets aan maturiteit
  • Er worden (vooralsnog) geen Amerikaanse opties aangeboden

Een echt goedkope online broker in 2023

Op het ogenblik dat je klant wordt bij flatex DEGIRO Bank Dutch Branch zal je kunnen vaststellen dat deze broker wel erg scherpe kosten in rekening brengt voor jouw beleggingen. Dat is dan ook meteen het belangrijkste streefdoel waar deze broker over beschikt. Vanaf het begin heeft flatex DEGIRO Bank Dutch Branch bekend gemaakt dat ze beleggen voor iedereen betaalbaar en winstgevend wil maken. Dit heeft er voor gezorgd dat ze op vandaag kan worden bestempeld als de voordeligste broker van Nederland. Deze lage kosten hebben uiteraard ook een keerzijde. In vergelijking met andere brokers is het dan ook zo dat flatex DEGIRO Bank Dutch Branch er voor heeft gekozen om niet te investeren in onafhankelijke adviezen, educatie, etc. Dit zou ze eventueel net wat minder interessant kunnen maken voor de beginnende belegger(s).

Beleggen op de belangrijkste beurzen wereldwijd

flatex DEGIRO Bank Dutch Branch maakt het voor haar gebruikers mogelijk om te beleggen op alle belangrijke beurzen. Het gaat hierbij niet uitsluitend om Europese beurzen zoals de London Stock Exchange, Euronext Amsterdam en Euronext Brussel, maar ook om Noord-Amerikaanse beurzen waaronder de NASDAQ, NYSE, NYSE MKT (AMEX) en de Toronto Stock Exchange. Bovendien maakt flatex DEGIRO Bank Dutch Branch het eveneens mogelijk om beleggingen te doen op beurzen in Azië en Oceanië. De beurzen Australian Securities Exchange, de Hong Kong Stock Exchange en de Tokyo Stock Exchange behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Beleg door middel van verschillende handelsproducten

Een waardevolle, goed presterende beleggingsportefeuille moet altijd voldoende gediversifieerd zijn. Omwille van deze reden heeft de broker flatex DEGIRO Bank Dutch Branch er dan ook voor gekozen om haar klanten meerdere beleggingsproducten aan te bieden. Het gaat hierbij niet uitsluitend om obligaties en aandelen, maar wat ook te denken van opties en futures? Het ruime aanbod aan beleggingsproducten van flatex DEGIRO Bank Dutch Branch zorgt er voor dat elk type belegger de mogelijkheid heeft om bij deze broker precies te beleggen zoals hij of zij dat wenst. De vrijheid die er als klant is, is zeer prettig bij het gebruiken van de verschillende handelsproducten.

Gebruiksvriendelijk handelsplatform voor razendsnel handelen

Het handelsplatform waar door flatex DEGIRO Bank Dutch Branch gebruik van wordt gemaakt is enerzijds heerlijk toegankelijk en anderzijds net erg geavanceerd in 2021. Het flatex DEGIRO Bank Dutch Branch handelsplatform maakt het altijd en overal mogelijk om toegang te krijgen tot je portefeuille en bovendien op razendsnelle wijze nieuwe orders in te geven. In het handelsplatform heb je bovendien de mogelijkheid om realtime streaming koersen op te vragen van de belangrijkste markten in Europa en Amerika. Biedt er zich een interessante opportuniteit aan waar je graag meteen op in wenst te spelen? In dat geval is de ‘QuickOrder’ button voor jou een handige toevoeging. Door gebruik te maken van deze button kan je meteen die actie uitvoeren die je wenst.

Open direct een gratis rekening bij flatex DEGIRO Bank Dutch Branch!

flatex DEGIRO Bank Dutch Branch maakt het voor nieuwe klanten mogelijk om zeer eenvoudig en uiterst snel een gratis rekening te openen. Dit kan in principe reeds binnen de 10 minuten gebeuren. De verificatie van de rekening die je opent bij flatex DEGIRO Bank Dutch Branch gebeurt bovendien ook nog eens met behulp van iDeal. Hierdoor hoeft ook de verificatie absoluut niet veel tijd in beslag te nemen, in tegendeel. Eveneens noemenswaardig is dat de minimale inleg slechts 1 euro bedraagt. Of je nu met andere woorden als belegger een groot of eerder een klein budget beschikbaar hebt, in beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat flatex DEGIRO Bank Dutch Branch voor jou een interessante en toegankelijke online broker kan zijn voor de lange termijn met een investering.

Conclusie; een voordelige broker voor razendsnel beleggen

Het rendement welke je als belegger kan halen wordt altijd op niet onaanzienlijke wijze beïnvloed door de kosten die voor je beleggingen in rekening worden gebracht. Het feit dat flatex DEGIRO Bank Dutch Branch wellicht de laagste kosten als broker in Nederland aanrekent zorgt er wat dit betreft voor dat je meteen een goede start kan maken. De QuickOrder button die in het handelsplatform van flatex DEGIRO Bank Dutch Branch is voorzien maakt het tot slot mogelijk om op razendsnelle wijze een belegging te doen. Hierdoor kan je er absoluut zeker van zijn dat je geen enkele interessante opportuniteit nog aan je neus voorbij ziet gaan. Het feit dat er geen Amerikaanse opties worden aangeboden is een klein minpunt, maar alles bij elkaar gezien is flatex DEGIRO Bank Dutch Branch zeker een broker die heel wat interessante mogelijkheden met zich meebrengt.

giro beleggen

Start met DeGir

Beleggen brengt risico's met zich mee